Skeppskattens hamnkrog

 

Skeppskattens hamnkrog

Skeppskatten håller stängt under säsongen 2016. Vi ägnar den tiden åt översyn och planering inför 2017.

Vi uppdaterar eventuella nyheter övrig information på vår FB-sida.
Ha en skön sommar och så ses vi nästa säsong!

Bästa hälsningar från Skeppskatten med besättning.

Följ oss på Facebook för fortlöpande information: www.facebook.com

Bryggbaren

Baren är endast öppen vid fint väder. 
Info när den är öppen läggs kontinuerligt ut på Facebook..

Skeppskatten


Kort om Skeppskattens Hamnkrog

Den 15 juli 2011 slog vi upp portarna för en efterlängtad GRAND OPENING på Skeppskattens Hamnkrog. Krogen fylldes med trevliga och förväntansfulla gäster och vi hade en jobbig men underbar första kväll på Katten! Tack alla ni som kom från när och fjärran och bidrog till en bra stämning första helgen!

Vårt mål var att bygga en genuin skärgårdskrog med personlig atmosfär och riktigt god mat. Det ursprungliga huset har varit i släkten sedan 30-talet och vi bygger vidare på samma stil fast med ett modernt kök. Arbetet har hållit på i drygt 3 år för att vi skulle få till den charm som var vår ambition. Vägen hit har varit krokig och lång så det känns otroligt skönt att äntligen kunna öppna.

Skeppskatten ligger vackert och lugnt precis invid Furusundsleden och har en egen gästbrygga. Från matsalen som rymmer 40 sittplatser har man en fantastisk utsikt över farleden och alla båtar som passerar. På sommaren kan man öppna upp hela väggen mot uteserveringen och på hösten tänder vi istället en varmt sprakande brasa. Alla årstider har olika charm på Skeppskattens Hamnkrog – men den gemensamma nämnaren är riktigt god mat i en mysig miljö. Ett besök hos oss ska tillfredsställa både sinne och smak.

Välkommen önskar Katten med besättning!

Skeppskatten

Nyheter och info
shim
e-mail: info@mortvikensmarina.se • Mörtvikens Marina: 070-645 07 10 • Skeppskattens Hamnkrog: 08-543 521 53
Copyrights © , All rights Reserved. Mörtvikens Marina